politik

Politik er noget mænd desværre bliver nød til at beskæftige sig med i de kommende år. Socialstaten Danmark udbytter arbejdende mænd i helt urimelig grad - faktisk afleverer mænd typisk to milloner mere til staten end de modtager over et livsforløb, mens kvinder modtager en million mere fra staten end de afleverer. Samtidig tager staten kvinders side i familiespørgsmål og favoriserer kvinder ved ansættelser og lign.

Mand dig op, Helle

Da Helle Thorning-Schmidt for et halvt år siden blev statsminister, talte mange om, at det var en historisk dag for alle kvinder i Danmark. Nu ville alt blive bedre, mente man. Desværre, for den nye regering, er det ikke gået så godt, som mange håbede. Faktisk er det gået meget skidt. Men det er selvfølgelig ikke Helle Thornings skyld.

Burde feministerne ikke underkende enhver form for multikulturalisme?

Der har indtil for ganske nylig været en samfundsmæssig konsensus om, at assimilation var nødvendigt - ikke kun for samfundets skyld, men også for individets. Imidlertid er der opstået den situation med velfærdsstatens gavmilde hånd, at rigtig mange indvandrere og flygtninge slet ikke har nogen grund til at finde sig et arbejde og integrere sig.

Guide til femifejden

De seneste måneder har vi været vidner til en kvindekamp i medierne og på fb. Ikke kvinder mod mænd, men kvinder mod kvinder. Røde feminister har længe haft (stats)monopol på kønsdebatten, men nu melder yngre kvinder - som vi her kalder ‘blå kvinder’ - sig på banen som udfordrere med nye synspunkter.

Ideen om relativ fattigdom gør alle lige fattige

Ideen om relativ fattigdom flytter opmærksomheden fra selvforbedring til omfordeling.

Ordet relativ afslører egentlig det hele. Fattig er åbenbart noget, man er i forhold til nogle andre, der så ikke er det. Dermed bliver fokus flyttet fra den fattige selv til en relation mellem en fattig og en rig. På den måde kommer omfordeling til at ligne en løsning.

En sejr for ligestillingen?

Den nye ligestillingsminister er en mand. Det er første gang, det er sket. Og det er fuldstændig ligegyldigt! Vi skal ikke have en ligestillingsminister i Danmark. Vi har haft formel ligestilling siden kvinderne fik valg- og stemmeret – og dermed burde den ikke være længere.

Sider

Abonnér på RSS - politik